Close

Научете повече за нашата компания

МИ ТРЕЙД ГРУП ЕООД е компания със силна структура и дългогодишен опит в търговията с български козметични марки и хранителни добавки както на вътрешния, така и на международния пазар. В нашия фокус са иновативните и ефективни продукти, които подобряват качеството на живот и носят реални ползи за хората.

Работим усилено и отдадено за постигането на общи успехи и растеж с български производители и експерти. МИ ТРЕЙД ГРУП развива успешно бранда LeReel, който е в резултат от партньорството ни с екип учени на Българска Академия на Науките.

LeReel е български бранд, без аналог, създаден с научни изследвания и иновации, които гарантират високо качество и ефективност. Марката предлага на клиентите си най-доброто от природата, комбинирано със съвременните научни постижения в областта на козметиката и хранителните добавки.

LeReel предлага широка гама от продукти за здравето и красотата на кожата, коитото осигуряват регенерация, хидратация, анти-ейдж ефект, защита от вредните външни влияния и подобряват текстурата на кожата. Както и натурална добавки за опорно-двигателния апарат и добро състояние на ставите и хрущялите.

Продуктите на LeReel са базирани на пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa, който съдържа важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е. Съставката се отличава с много предимства:

За кожата

Стимулира регенерацията, видимо намалява бръчки и несъвършенства (пигментни петна, белези), поддържа кожата добре хидратирана, успокоява раздразнения и повишава естествените защитни сили.

За организма

Подкрепя имунната система, подобрява състоянието на ставите и подкрепя регенерацията на хрущялите. Стимулира възстановяването на стомашната лигавица и тъканите, намалява риска от увреждания по време на лъче- и химио-лечения.

Свържете се с нас