Close
Вълшебните свойства върху кожата ни на една от най-удивителните съставки – Екстрактът от охлюви

Хубавата козметика с екстракт от охлюв обещава мигновени и стабилни резултати за красотата и младостта на кожата. Особено, когато е с високо съдържание на „вълшебната съставка“, какъвто е серумът на една от най-търсените марки LeReel. Повече информация, ще намерите ТУК. Нека разберем защо можем да очакваме невероятно добра ефективност за впечатляващ вид на кожата ни.

Защо екстракт от охлюв?

През 20-те години на XX век фермер от Южна Америка забелязал, че ръцете на работниците, които събирали охлюви за нуждите на френската кулинария, са с красива и гладка кожа, независимо от възрастта и тежестта на работата. А раничките заздравявали бързо, без да оставят белези.

Интересът предизвикал дългогодишни научни проучвания, които доказали, че в екстракта от охлювите се съдържа колаген, гликолова киселина, алатонин, витамини от групата А, В, Е и природни антибиотици. Този състав води до регенерация, ускорено заздравяване на раничките, овлажняване и подмладяване! Благодарение на Института по органична химия към БАН можем да се възползваме от доказал ефикасността си Серум с екстракт от охлюв LeReel с високо съдържание на безценни съставки за кожата. Всичко за действието на продукта, вижте ТУК.

За кого е подходящ?

Серум с екстракт от охлюв LeReel е хипоалергенен и е подходящ за всеки тип кожа, както и за всяка възраст! Той може да се използва както при тийнейджърско акне, така и за заличаване на бръчките от зряла кожа. Чистотата и деликатното действие на Серум LeReel го прави подходящи дори за проблемна кожа! Това е природен продукт, който не може да бъде синтезиран в лаборатория.

Особено бързо може да се забележи ефекта на този чудодеен коктейл, когато:

  • Кожата е изгубила еластичност и плътност
  • Върху нея са се появили бръчки и неравности
  • Кожата е подпухнала, под очите се забелязват сенки
  • Личат белези от акне
  • Кожата изглежда вяла, дехидратирана
  • Тенът е повяхнал и сив
  • Овалът на лицето и шията е загубил отчетливост

За да не се налага да „маскираме“ проблемните участъци от лицето с грим, можем да се справим с видимите проблеми и да направим кожата си гладка и красива по естествен и натурален начин. Започнете с разкрасяването на кожата още сега! Вземете серум с Екстракт от охлюви LeReel от ТУК.

Освен това, екстрактът от охлюви има дренажни свойства: премахва отоците от проблемните зони и подобрява микроциркулацията. Особено бързо ще бъде забелязан този резултат от хората, които стават сутрин с подпухнало лице и оток под очите.

Как да изберем продукт?

Водещ критерий при избор на продукт с екстракт от охлюв е концентрацията, чистотата и начина на добиване! Всеки човек, който се отнася отговорно към избора на козметика, знае, че тя не трябва да съдържа парабени, силикони и изкуствени оцветители. Чист продукт с висока концентрация е Серум LeReel – с уникални свойства, извлечени от градинския охлюв Helix aspersa. Активните му съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага естествените процеси на заздравяване и регенерация.

 

ВАЖНО: Екстрактът в серум LeReel се извлича от охлювите, без да им се причинява никакво страдание или неудобство. След извличането на екстракта, те продължават нормалния си начин на живот. Според специалистите, този процес е дори полезен за животните. Ефикасността и безопасността на Серум LeReel са доказани чрез множество тестове, в които не са използвани опити срещу животни!

Мощното действие на екстракта от охлюви в Серум LeReel е допълнен с Бадемово масло, Българска розова вода, D-пантенол. Формула без аналог, може да се поръча ТУК!